【短片】【爆相爆片】帶埋阿媽去拍拖 失婚何艷娟同200億身家男友打得火熱

27歲失婚港姐何艷娟孔雀開屏,5月初才宣佈回復單身,跟坐擁30億身家的澳博營運總裁吳志誠閃離,結束了「壽命」不足1年的爺孫戀婚姻,一個華麗轉身,何艷娟被爆戀上已故教育家陳樹渠的長子陳燿璋,其家族資產逾200億,身家比何艷娟前夫更上一層樓,兩人打得火熱,母親節前夕拍拖遊覽蒲台島,何艷娟更帶埋媽咪食海鮮,被讀者吳小姐透過「爆相爆片」分享。

吳小姐接受電話訪問表示,上周六(11日)下午約2時許,在蒲台島的海鮮酒家內見到兩人,她說:「佢哋啱啱落船,何艷娟兩母女同男朋友一齊,佢同媽咪好似樣,但好似好驚俾人認到,佢哋坐喺酒家裏面,再等埋男友嘅外國朋友嚟食飯,之後男友叫埋佢一齊去揀海鮮,個女仔表現得好姣好嗲。」

從吳小姐提供的相片所見,着背心裙襯草帽的何艷娟打扮淑女,估唔到她拍拖都帶埋媽咪同行,由於翌日就是母親節,相信陳燿璋是跟伯母食飯預祝,但同枱又有幾位他的外籍友人,這個組合就變得很奇怪,可能陳燿璋是超級大忙人,將拍拖、母親節、朋友飯局三合一,節省時間一舉三得?而現年55歲的陳燿璋,跟何艷娟媽咪年齡相近,大家有傾有講好融洽。

何艷娟和媽咪母女情深,兩人不時結伴行街,前年母親節,何艷娟在社交網晒合照並留言:「母親節快樂!小時候在寄宿學校讀書,後來又去了英國,以前常常擔心能陪家人的時間太少了。真的非常感恩現在的我長大了能夠天天陪在媽媽身邊,陪她逛街、看電影、吃東西、聊天,感覺很幸福充實。謝謝你把我養得這麼健康這麼白。我一定會用我的一生好好報答你。」

【編輯推介】

【狗仔出更】定情戒指不見了! 馬國明駕新車去洗白白
https://bit.ly/2Jlhnuj

【講笑咋?】睇票房決定去留 林海峰:賣得好就唔返商台
https://bit.ly/2YAuT0N

【夫唱婦隨】偕利智去青海祈福 李連杰病癒回復狀態
https://bit.ly/2VWOAlR

【《殺神》總動員撐場】荷爾芭莉胸壓奇洛李維斯 賀對方星光大道打手印
https://bit.ly/2WcooDX

【上奶成功】貼埋身餵母乳照 港姐張嘉兒:遮晒唔使擔心
https://bit.ly/2Vt00t0

《MCU寶石時軸全記錄》
1套6冊解構Marvel電影宇宙
入場睇Endgame前必讀天書!
https://hk.adai.ly/IFk7iee55V
-----------------------------
【記住63836568】全民爆相爆片!下一個爆料王就係你
https://bit.ly/2Guolu9
-----------------------------
星期一至五晚上10點半
《動腦Q》Let\'s Q the money!
http://bit.ly/2QW8LcI
右圖:讀者提供圖片 失婚何艷娟同男友陳燿璋打得火熱(讀者提供圖片) 何艷娟帶埋阿媽去拍拖(讀者提供圖片) 同枱仲有陳燿璋嘅外籍友人(讀者提供圖片) 前夫澳博營運總裁吳志誠有30億身家(資料圖片) 何艷娟雖然剛離婚,但仍然吸引到裙下之臣。(網上圖片) 何艷娟同媽咪餅印一樣(網上圖片) 現任男友陳燿璋家族擁逾200億身家(資料圖片)